Google

Inget täcken på att Google Fuchsia ännu kommer till smartphones under det här året

Jag har under en längre tid spekulerat om att Google kommer sätta igång Fuchsia det här året.

Jag trodde att den första enheten med Google Fuchsia. Numera känner jag mig högst osäker på det eftersom att Google sedan en tid tillbaka tagit bort möjligheten att förhandsgranska Fuchsia. Dessutom har inga tillverkare börjat hinta om Fuchsia.

Jag är därmed osäker på om någon enhet kommer visas upp med Fuchsia under det här året. Det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...