Just nu: Sony ser ut att ha skrotat Xperia Compact – serien

Sony släppte sin första smartphone i Compact-serien, Xperia Z1 Compact, under våren 2014. Företagets senaste Compact-mobil släpptes i februari förra året. 

Det sägs att Sony även kommer presentera en Compact-smartphone det här året vid namn Xperia XZ4 Compact. Men enligt nya uppgifter kan Sony komma att lägga ner Compact-serien inom en snar framtid. En anställd på Sony har i en intervju sagt att “folk vill kunna välja smartphones i olika storlekar, samtidigt blir det mer prioriterat att det ska vara så mycket skärmyta som möjligt på framsidan”.

Det kan tolkas på flera olika sätt, men det känns som att Sony möjligtvis inte kan få till så mycket skärmyta som man önskat med Compact-serien och att man därför väljer att lägga ner den. Uppgifterna bör dock tas med en nypa salt!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...