Kameraspecifikationerna för Samsung Galaxy S10 läckta

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har kameraspecifikationerna för Galaxy S10 och S10+ läckt ut! 

Det framkommer att kamerorna i Galaxy S10-mobilerna kommer få ett förbättrat läge för att fota i mörkret tillsammans med ett förbättrat Slow Motion-läge. Det framkommer att både S10 och S10+ kommer få primära 12 MP-kameror tillsammans med sekundära 16 MP-kameror för att kunna ta bra vidvinkelfoton.

Utöver det ser det ut som att S10+ kommer få en tredje kamera med upplösningen 13 MP. Den här kommer kunna ta närbilder (via zoom) samt kommer ha inbyggt OIS-stöd. Utöver det nämns det att Galaxy S10+ fått av/på-knappen placerat högt så att den ska vara enkel att nå.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...