Samsung

Kameraspecifikationerna för Samsung Galaxy S10 läckta

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har kameraspecifikationerna för Galaxy S10 och S10+ läckt ut! 

Det framkommer att kamerorna i Galaxy S10-mobilerna kommer få ett förbättrat läge för att fota i mörkret tillsammans med ett förbättrat Slow Motion-läge. Det framkommer att både S10 och S10+ kommer få primära 12 MP-kameror tillsammans med sekundära 16 MP-kameror för att kunna ta bra vidvinkelfoton.

Utöver det ser det ut som att S10+ kommer få en tredje kamera med upplösningen 13 MP. Den här kommer kunna ta närbilder (via zoom) samt kommer ha inbyggt OIS-stöd. Utöver det nämns det att Galaxy S10+ fått av/på-knappen placerat högt så att den ska vara enkel att nå.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...