OnePlus

Kommer lådan till OnePlus 7 se ut så här?

OnePlus 7 förväntas bli företagets mest avancerade telefon hittills. Men hur kommer lådan till enheten se ut? 

Sedan OnePlus 3 har företaget använt sig av samma typ av lådan för veranda ny smartphone med ett vitt helhetstema med ett stort tryck på framsidan med telefonens nummer. När det kommer till OnePlus 7 ser det exempelvis ut som att telefonen kommer få en stor 7:a på framsidan tillsammans med texten ”OnePlus 7” på långsidorna av lådan.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...