Apple

Kommer nästa generations Face ID sitta i årets iPhone – trots mindre flärp?

I september kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nästa års iPhone. Kommer dessa få mer avancerad Face ID?

Det sägs att årets iPhones kommer få Face ID 2.0. Om så är fallet kommer telefonerna troligtvis få snabbare upplösning jämfört med dagens iPhones.

Det känns däremot mycket tveksamt om höstens iPhones kommer få förbättrad Face ID med tanke på att årets telefoner från Apple ser ut att få ännu mindre flärp jämfört med företagets nuvarande iPhones. Det återstår helt enkelt att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...