OnePlus

Kommer OnePlus 7 får edge-panel och en röd strömknapp?

Just nu duggar bilderna rätt på vad som påstås vara bilder på OnePlus 7. Nu har ännu en bild dykt upp!

Den här gången visas en modul som innehåller kamera och grejerna för om man ska snacka i mobil med telefonen. Utöver det kan vi se att telefonen ser ut att få en edge-panel tillsammans med en röd strömknapp.

Det känns mycket tveksamt om det är OnePlus 7 som fångats på bild med tanke på att enheten på bilden har en edge-panel. Men det visar sig!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...