OnePlus

Kommer OnePlus utrusta sitt nästa flaggskepp med en edge-panel?

Det senaste dygnet har flera bilder på vad som påstås vara OnePlus 7 hamnat på nätet. Det är dock vissa saker som känns skumma med de bilder som har spridits på nätet enligt mig! 

En detalj som många säkert lagt märke till är att enheten ser ut att få en edge-panel. OnePlus har länge strävat efter att erbjuda så mycket specifikationer som möjligt till ett så bra pris som möjligt.

Men om OnePlus 7 kommer få en edge-panel skulle jag säga att man för första gången på väldigt länge gjort någonting drastiskt annorlunda. Om OnePlus 7 kommer få en böjd panel så kommer mobilen få ett betydligt högre pris. Därför känner jag mig osäker på om det verkligen är OnePlus 7 som fastnat på bild.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...