Kommer OnePlus utrusta sitt nästa flaggskepp med en edge-panel?

Det senaste dygnet har flera bilder på vad som påstås vara OnePlus 7 hamnat på nätet. Det är dock vissa saker som känns skumma med de bilder som har spridits på nätet enligt mig! 

En detalj som många säkert lagt märke till är att enheten ser ut att få en edge-panel. OnePlus har länge strävat efter att erbjuda så mycket specifikationer som möjligt till ett så bra pris som möjligt.

Men om OnePlus 7 kommer få en edge-panel skulle jag säga att man för första gången på väldigt länge gjort någonting drastiskt annorlunda. Om OnePlus 7 kommer få en böjd panel så kommer mobilen få ett betydligt högre pris. Därför känner jag mig osäker på om det verkligen är OnePlus 7 som fastnat på bild.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...