OnePlus

Ny bild dyker upp på OnePlus 7

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp en ny smartphone. Den här enheten sägs få namnet OnePlus 7!

Den nyaste bilden som skapats av OnePlus 7 visar att mobilen troligtvis kommer få en slider-del som poppar upp vid behov. Utöver det ser vi att den här enheten fått en annan bakgrund jämfört med enheten som det släpptes en bild på under gårdagen.

När det kommer till specifikationer sägs det att OnePlus 7 kommer få en 6,5 tumsskärm tillsammans med processorn Snapdragon 855.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...