OnePlus

OnePlus 7 kan köra Android One

Under gårdagen läckte en bild ut på OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 7. Jag misstänker att OnePlus kommer storsatsa under 2019 med sina nya smartphones! 

Av bilden ovan att döma kan det hända att uppföljaren till OnePlus 6T inte kommer använda Oxygen OS som gränssnitt. Av bilden ovan att döma ser det nämligen ut som att enheten kör rent Android. Det skulle i praktiken kunna innebära att OnePlus 7 kommer köra Android One från start.

Det är inte helt otänkbart med tanke på att det just nu är populärt att släppa smartphons som kör Googles helt rena gränssnitt Android One. Om OnePlus 7 levereras med det återstår däremot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...