OPPO

OPPO:s kommande flaggskepp med Qualcomm Snapdragon 855 dyker upp på nätet

Det ser ut som att OPPO kommer vara med och närvara på årets MWC-mässa där man troligtvis kommer visa upp ett nytt flaggskepp. 

Nu har en enhet vid kodnamn Poseidon dykt upp på nätet från OPPO. Det rör sig troligtvis om företagets kommande flaggskepp då resultatet för testet visar att enheten drivs med Snapdragon 855 under huven. Utöver det kan vi se att mobilen kommer komma med Android 9 Pie från start.

crop (2).png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...