Samsung

Rykte: Samsung Galaxy F1 får ett mindre batteri än väntat

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis inte bara visa upp den nya Galaxy S10-serien utan även sin första vikbara smartphone Galaxy F1. Nu sägs det vara fastlaget hur stort batteri Galaxy F1 kommer få! 

Det ryktas under en period om att Galaxy F1 skulle få dubbla 3300 mAh-batterier och således en kapacitet på 6600 mAh. Nu sägs det att Galaxy F1 kommer få dubbla 2200 mAh-batterier. Det innebär att mobilen troligtvis kommer få ett batteri som kommer vara totalt 4400 mAh-stort.

Med tanke på att Galaxy F1 sägs erbjuda en 7,3 tumsskärm med Quad HD+- upplösning känns det lite snålt av Samsung tycker jag.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...