Samsung

Så här ser Samsung Galaxy 5G ut

Jag rapporterade tidigare i veckan om att Samsung visade upp en smartphone med stöd för 5G under CES-mässan.

Grejen var dock den att vi inte fick någon klar bild i hur enheten såg ut. Nu hävdar en källa att telefonen på bilden ovan var den enhet som Samsung valde att stoppa in bakom en bur i glas.

Om så var fallet ser vi att enheten fått en liten ”flärp” på den högra långsidan som bland annat rymmer den främre kameran. Det rör sig troligtvis om en prototyp som aldrig kommer släppas för den riktiga marknaden.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...