HMD Global Nokia

Uppgifter om att Nokia 9 PureView försenas igen

Det ser ut som att HMD försenat det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView. Nu ser det ut som att telefonen försenats igen!

För en tid sedan meddelade HMD att man försenat Nokia 9 PureView på grund av problem med enhetens bakre kameror. Nu sägs det att HMD försenat Nokia 9 PureView igen. Den här gången sägs det däremot inte varför HMD försenat Nokia 9 PureView ännu en gång.

Vi vet redan att Nokia 9 PureView kommer få 5,99 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 845 och hela fem kameror på baksidan.

Nu sägs det att telefonen kommer presenteras på MWC-mässan.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...