OnePlus

Vilka färger kommer OnePlus 7 i?

I maj kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Men vilka färger kommer det nya flaggskeppet bli tillgänglig i?

Precis som med OnePlus 6T så misstänker jag att OnePlus 7 kommer bli tillgängligt i samma färger som företagets nuvarande flaggskepp, det vill säga mattsvart och blanksvart. Däremot misstänker jag att OnePlus, precis som man gjort tidigare år, kommer släppa ett gäng specialversioner av OnePlus 7.

Det är oklart vad mobilen kommer få för specifikationer. Men det sägs att enheten kommer få processorn Snapdragon 855 och således stöd för 5G.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...