Sony

Xperia XZ4 jämförs med XZ Premium på den senaste bilden

Om ungefär en månad kommer Sony med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ4.

Nu har en ny bild publicerats på nätet på enheten, eller i alla fall på ett fodral till enheten som jämförs med Xperia XZ Premium. Av bilden nedan att döma kommer Xperia XZ4 få det avlånga formatet 21:9. Sida-vid-sida med XZ Premium ser XZ4 ut att bli mycket behändig i handen.

Utöver det ser vi att XZ4 fått ett stort hål för kamerorna som troligtvis kommer vara tre till antalet på enhetens baksida.

201901100913.jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...