Google

Därför släpps Chromecast inte i flera färger

Jag skrev för någon vecka sedan ett inlägg om att jag tyckte det var tråkigt att Chromecast inte kom i flera färger. Nu tror jag mig veta varför!

Jag misstänker att Chromecast bara släpps i de två färgerna svart och vitt för att Google inte ser behovet vid att släppa den smarta pucken i flera färger. När man presenterade andra generationens Chromecast så släppte man i den i de färgglada färgerna rött och gult också, men troligtvis blev det ingen hit i dessa färger.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...