Den här typen av fingeravtrycksläsare kommer OnePlus 7 troligtvis få

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Den här typen av fingeravtrycksläsare kommer företagets kommande flaggskepp troligtvis få! 

OnePlus 6T erbjuder en fingeravtrycksläsare som inte är särskilt bra då den bland annat är riktigt långsam. Detta är något OnePlus är medvetna om och säkert kommer åtgärda i OnePlus 7.

Samsung Galaxy S10 kommer bli den första enheten på marknaden som kommer få en fingeravtrycksläsare under displayen från Qualcomm. Jag misstänker även att OnePlus 7 kommer få en fingeravtrycksläsare från Qualcomm eftersom att den här läsaren sägs vara överlägset bäst.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...