Huawei

Huawei kommer inte etablera sig på den amerikanska marknaden under det här året

Huawei är en smartphone-tillverkare som haft den allmänt tufft den senaste tiden. Det ser inte heller ut att bli enklare framöver.

Under dagen har Huawei meddelat att man inte ens kommer försöka ta sig in på den amerikanska marknaden då man anser att det är för svårt och att amerika låst sig vid beslutet att inte ta in Huawei i landet.

Konkurrenten ZTE ser istället ut att försöka etablera sig under 2019 i USA.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...