Lenovo

Lenovo släpper ny bild på Z5 Pro GT – kör Qualcomm Snapdragon 855

Lenovo har nyligen visat upp det nya flaggskeppet Lenovo Z5 PRO GT. Nu har man berättat mer om telefonens specifikationer! 

Telefonen har fått en 6,4 tumsskärm. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 855 med 12 GB RAM och 512 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera tillsammans med en 24 MP-kamera. Utöver det har telefonen fått en fingeravtrycksläsare under displayen.

Mer info kan ni hitta här!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...