Huawei

Många Huawei Mate 20 Pro har fortfarande problem med displayen

Jag har vid flera tillfällen rapporterat om att vissa exemplar av Huawei Mate 20 Pro har haft problem med gröna skärmar. Det ser inte ut att lösa sig med de senaste exemplaren av mobilen. 

Det har nu konstaterats att alla exemplar av Huawei Mate 20 Pro som har en display tillverkad av LG lider av problemet med den gröna displayen. Det betyder att Huawei egentligen skulle behöva dra in alla varianter av mobilen med en display från LG. Varianterna med en display från BOE har däremot inte några problem med displayen.

Det återstår att se om Huawei kommer göra något åt problemet eller inte.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...