HMD Global Nokia

Nokia kör throwback på MWC – Nokia 9 PureView nästa?

Det har under flera månader spekulerats om att HMD Global kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView. Eventet har däremot blivit försenat gång på gång. 

Nu, efter mer än ett års spekulerande, ser det ut som att HMD Global tillslut kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView. Det är Juho Servikas som laddat upp en video på Instagram där han satt ihop en liten throwback från tidigare år när HMD deltagit på MWC-mässan.

Jag kan med 100% säkerhet såklart inte säga att HMD kommer visa upp Nokia 9 PureView på MWC-mässan. Men med tanke på allt material som läckt ut kring enheten är det mycket troligt!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...