Nokia kör throwback på MWC – Nokia 9 PureView nästa?

Det har under flera månader spekulerats om att HMD Global kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView. Eventet har däremot blivit försenat gång på gång. 

Nu, efter mer än ett års spekulerande, ser det ut som att HMD Global tillslut kommer visa upp det nya flaggskeppet Nokia 9 PureView. Det är Juho Servikas som laddat upp en video på Instagram där han satt ihop en liten throwback från tidigare år när HMD deltagit på MWC-mässan.

Jag kan med 100% säkerhet såklart inte säga att HMD kommer visa upp Nokia 9 PureView på MWC-mässan. Men med tanke på allt material som läckt ut kring enheten är det mycket troligt!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...