OnePlus

Ny konceptbild dyker upp på OnePlus 7

OnePlus kommer förhoppningsvis hålla ett event inom kort där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Nu har en ny bild publicerats på nätet som kan visa hur telefonen kommer se ut. Precis som tidigare ser det ut som att mobilen kommer få en liten kant under displayen tillsammans med en modul som fälls upp när man ska ta ett foto eller prata i telefon. Jag misstänker att OnePlus 7 kommer bli tillgänglig i färgerna mattsvart och blanksvart vid realise.

När det kommer till specifikationer ser det ut som att OnePlus 7 kommer få en 6,5 tumsskärm tillsammans med processorn Snapdragon 855.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...