OnePlus

OnePlus 7 kommer med minst 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event i maj där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Nu har en anonym källa berättat att OnePlus 7 kommer bli tillgänglig med minst 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Det kan jämföras med det nuvarande flaggskeppet OnePlus 6T som man kan få med minst 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Övriga specifikationer mobilen förväntas få är bland annat Snapdragon 855 med stöd för 5G.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...