OnePlus

OnePlus snackar återigen om gaming – kommer man släppa en sådan smartphone?

I sitt senaste pressmeddelande har OnePlus avslöjat att tillverkaren gått ihop med e-sportlaget Fnatic där man berättat att ”gaming är viktigt för OnePlus”. 

Kan detta vara en teaser inför en kommande smartphone från OnePlus med fokus på gaming? Företaget har under de senaste åren släppt riktiga kraftpaket på marknaden så det skulle verkligen sitta på sin plats om man skulle släppa en smartphone med fokus på gaming.

I sådana fall skulle det kunna innebära att OnePlus kunde modifiera någon av sina kommande smartphones genom att till exempel sätta ”paddlar” på enhetens baksida.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...