OPPO

OPPO kommer introducera teknik för 10x optisk zoom

Den 16 januari kommer OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en ny teknik för 10x optisk zoom i smartphones! 

Det kommer bli ett genombrott med tanke på att smartphones idag har möjlighet att zooma in max 3x på optiskt vis. Det är oklart om OPPO kommer bli den första tillverkaren som kommer introducera sin nya teknik i en smartphone eller om det blir någon annan tillverkare.

Det återstår helt enkelt att se!

gsmarena_003 (8).jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...