Google

Pixel 3 XL Lite kanske inte kommer med Qualcomm Snapdragon 670 trots allt

Google kommer troligtvis inom kort hålla ett event där man kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite. Nu kan ny information om Pixel 3 XL Lite ha läckt ut på nätet! 

Nu har ett benchmarktest läckt ut på Pixel 3 XL Lite. Testet visar att mobilen troligtvis kommer få processorn Snapdragon 710 tillsammans med 6 GB RAM-minne. Det innebär troligtvis att Pixel 3 XL Lite inte kommer bli den första enheten på marknaden med processorn Snapdragon 670.

Något som är konstigt är att ”Lite-versionen” kommer få mer RAM-minne mot för vad vanliga Pixel 3 och Pixel 3 XL fått, mycket märkligt!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...