Samsung

Så här ser Samsung Galaxy M ut!

Det har under en längre tid spekulerats om att Samsung kommer visa upp en ny Galaxy M-sdriw smartphones. Nu har man även släppt en första bild på en kommande smartphone i Galaxy M-serien. 

Av bilden ovan att döma kommer Samsung Galaxy M-serien erbjuda en ”drop-flärp” på framsidan för den främre kameran. Utöver det avslöjar bilden att Samsung kommer berätta mer om Galaxy M-serien den 28 januari.

Det sägs att Samsung kommer visa upp tre olika modeller i Galaxy M-serien till att börja med. Galaxy M10, M20 och M30.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...