Samsung

Samsung Pay Framework dras med allvarligt problem för tillfället

Det har nyligen inkommit uppgifter om att många användare har problem med Samsung Pay Framework som orsakar att batteriet dras ut otroligt fort. 

Det innebär att man inte kan ha Samsung Pay igång i bakgrunden utan att en hel del batteri slukas i bakgrunden. Rapporter visar att vissa användare har våldsamma problem med appen och att 60% batteri dragit ur när man haft Samsung Pay igång. Det ser ut som att man kan tvångavsluta Samsung Pay för att bli av med problemet.

Naturligtvis rör det sig om en bugg som jag hoppas att Samsung kommer åtgärda inom kort!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...