Google

Vissa får inte ut max av sina Chromecast

Chromecast har tillverkats och funnits ute på marknaden sedan 2013. Jag upptäckte nyligen att vissa inte får ut max av Chromecast om man försöker styra den med hjälp av en Assistent-högtalare. 

Jag har inga som helst problem att starta min Chromecast med hjälp av Google Home-högtalaren. Däremot verkar det som att vissa inte har möjlighet att stänga av och knäppa på sin Chromecast med hjälp av rösten. Detta beror antagligen på om enheten är inkopplad via TV:ns USB eller om enheten har egen ström. Min är inkopplad i TV:n och fungerar klockrent att väcka med rösten.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...