Xiaomi

Xiaomi skickar ut beta av Android 9 Pie till ett gäng enheter

Xiaomi har under natten avslöjat att man söker betatestare till Android 9 Pie för de som äger någon av telefonerna som nämns i den här artikeln! 

Det har nyligen framkommit att Xiaomi söker betatestare av Android 9 Pie till dig som äger en Mi 6X, Redmi S2, Redmi Note 5 eller Redmi 6 Pro. Det innebär bland annat att två år gamla Redmi Note 5 kommer erhålla den stabila versionen av Android 9 Pie.

För att ansöka kan du gå in här!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...