Samsung

Inga fler täcken på exploderande Samsung Galaxy S10

Jag har tidigare rapporterat om att det var oroligheter från Samsung om att Galaxy S10 kunde explodera.

Det skulle inte heller vara helt otänkbart att Galaxy S10 kunde komma att explodera med tanke på att enheten sägs bli blott 7,79 mm tunn. Det är däremot lättande att det inte inkommit några flera rapporter om att Galaxy S10 kunde varit drabbad av explosioner.

Detta betyder naturligtvis att Galaxy S10 inte kommer bli försenad och att Samsung förhoppningsvis testat batteriet i Galaxy S10 så att den inte riskerar att explodera.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...