Samsung

SuperSaf snackar lite om Samsung Galaxy S10

Featured Video Play Icon

Samsung kommer inom kort hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. Nu har Safwan släppt en ny video på YouTube! 

I videon snackar han om hur Samsung Galaxy S10 kan komma att bli. Han nämner bland annat att det ser ut som att Galaxy S10+ kommer få dubbla kameror på framsidan medans Galaxy S10 ser ut att få en kamera på framsidan.

Utöver det nämns det att Galaxy S10E antagligen kommer få en platt display på 5,8″ medans de andra två sägs få välvda displayer på 6,1 respektive 6,4″.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...