Extra: Sverige ser ut att få den dåliga Samsung Galaxy S10 – modellen med extra klen processor

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones.

Det har nu mer eller mindre bekräftats att vi kommer få ta del av Galaxy S10-enheterna med processorn Exynos 9820. Det kan jämföras med Samsung i USA där man kommer sälja enheterna med Snapdragon 855.

Ett nytt benchmarktest har nyligen visar att det skiljer över 2000 poäng mellan den Exynos-baserade och Snapdragon 855-baserade modellen av Galaxy S10+ till fördel för enheten med Snapdragon-processorn. Det innebär att Sverige kommer få ta del av den sämsta varianten av Galaxy S10.

Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!