Varför slutar Google tillverka Chromecast Audio?

Jag avslöjade för några veckor sedan att Google slutat tillverka Chromecast Audio. Men varför har man gjort detta? 

Det kan bara finnas en logisk förklaring till det här: att Google sålt för dåligt av Chromecast Audio. Något annat skulle vara konstigt med tanke på att Google inte släppt någon uppföljare till Chromecast Audio.

Det skulle vara förståerligt om Google skulle slutat sälja Chromecast Ultra med tanke på att den pucken är så pass nischad då det finns en vanlig Chromecast. Men den dåliga försäljningen av Chromecast Audio satt sina spår.

 

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!