Google

Google Maps får ny funktion i den senaste uppdateringen

Google har under dagen börjat skicka ut en ny version av Google Maps innehållande en ny inställning som jag misstänker att många kommer uppskatta! 

Den senaste uppdateringen till Google Maps innehåller en nyhet i form av att du nu kan ställa in när du vill åka samt när du vill vara framme. Det låter som en riktigt smart funktion som har börjat skickats ut i USA.

Jag misstänker att funktionen kommer bli tillgänglig till svenska Google Maps inom kort, men det återstår att se!

Screenshot Capture - 2019-01-22 - 16-30-19.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...