Google

Google uppdaterar YouTube Music

Google har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till YouTube Music innehållande ett nytt utseende.

Den nyaste versionen av YouTube Music påminner en hel del om Spotify. Den nyaste versionen av YouTube Music har bland annat fått rundare former på knapparna i systemet. Utöver det har den nyaste versionen av YouTube Music fått ett nytt utseende på omslagen till låtarna samt ett nytt utseende för dina kontoinställningar i appen.

Den nyaste versionen kan ni ta en titt på den nyaste versionen av YouTube Music här!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...