Samsung

Samsung Galaxy S10 sägs få nytt läge för gaming

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter! 

Nu sägs det att Samsung Galaxy S10 kommer få en mjukvara för gaming som man valt att kalla för ”Neuro Game Booster”. Enligt uppgifter innebär det att Galaxy S10-serien kommer få ett nytt spelläge som kommer innebära att det nya läget, med hjälp av AI, troligtvis kommer känna av om det är ett tyngre spel som du har igång för att dra igång det nya läget.

Det återstår att se om det nya läget kommer göra entré i och med Galaxy S10 eller om man kommer vänta till Galaxy Note 10.

Via LetsGoDigital

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...