Google

Google Fuchsia är på ingång!

Jag har vid flera tillfällen rapporterat om att Google håller på att utveckla ett system vid namn Fuchsia. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Bill Stevenson, en snubbe som jobbat hos Apple i över 15 år, har under gårdagen berättat att han kommer lämna Apple inom kort för att få ut Googles nya operativsystem Fuchsia på marknaden.

Det Stevenson antagligen kommer göra är att utveckla Fuchsia så att den ska lira så bra som möjligt. Det blir spännande att se när Google kommer börja skicka ut Fuchsia och vilken enhet som kommer bli först med det nya operativsystemet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...