Google

Google Gboard uppdateras med Material Design

Google har under natten börjat skicka ut en ny uppdatering till tangentbordet Gboard innehållande flera estetiska skillnader! 

Precis som med så många andra tjänster från Google har nu företagets tangentbord Gboard fått några små skillnader i och med Material Design. Skillnaden är främst att tangenterna och alla övriga element på tangentbordet fått en mjukare form ute i kanterna.

Gboard har i den senaste uppdateringen däremot inte fått några nyheter i form av funktioner. Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...