Google

Google snackar mer om Hangouts

Google meddelade förra året att tillverkaren skulle lägga ner Hangouts då tjänsten inte går särskilt bra för sökjätten. Nu har man berättat mer om Hangouts! 

Det verkar som att Google kommer låta de som använder Hangouts använda programmet tills det att Google kommer ”slussa över” dessa chattsugna personer till det nya programmet Google Chat. Sökjätten har meddelat att man kommer stänga ner Hangouts från och med 16 april, det innebär att det är mindre än 2 månader tills det att man kommer stänga ner tjänsten.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...