Google

Så använder jag Google Assistent

Google Assistent presenterades på svenska i augusti förra året. Det innebär att det handlar om en ganska ny grej på den svenska marknaden!

Men när använder jag den smarta röstassistenten? Jag kan ju säga att jag inte använder Assistent eflult mycket på min smartphone. Däremot använder jag Google Assistent desto mer på Google Home eftersom att det är riktigt smidigt att prata med högtalaren.

Det skulle nog egentligen vara lika smidigt att snacka med telefonen, men jag misstänker att allt är en vanesak.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...