Chromecast borde ha blåtand

Chromecast är en produkt som Google började tillverka under 2013 och sedan dess har man släppt en ny version av den smarta pucken varje år sedan dess.

Det skulle vara nice om Chromecast kunde få stöd för blåtand. Det eftersom att många TV-apparater inte har stöd för blåtand och då skulle det ju vara praktiskt om Chromecast skulle fått stöd för detta.

Det återstår att se om fjärde generationens Chromecast kan få stöd för detta!

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.