Google

Google Chrome OS får stöd för fjärrstyrning

Det har nyligen upptäckts att Google inom kort kommer börja skicka ut en ny uppdatering till Chrome OS innehållande en helt ny typ av funktion, i alla fall om du inte äger en Google Pixel. 

Den senaste uppdateringen till Chrome OS innehåller en funktion som gör det möjligt att koppla ihop din Android till en dator som kör Chrome OS. Efter det kan du se aktuell batteristatus i din telefon.

För att se hur många går tillväga rekommenderar jag att ni tar en titt här!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...