Google

Då får vi se hur Android Q kommer se ut…

Under de senaste veckorna har det börjat spekulerats om hur Android Q kan kan komma att bli och hur det kommer se ut. Nu har Google meddelat när vi kommer få se den första versionen av Android Q! 

Google kommer hålla ett event 7-9 maj där tillverkaren endast kommer snacka mjukvara. Sannolikheten är mycket stor att Google kommer tillkännage Android Q vid dessa datum. Vi vet sedan en tid tillbaka att Android Q kommer få ett inbyggt läge för Dark Theme, något en hel del frågat efter en längre tid nu.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...