Google

Dold funktion hittad i Google Call Screen

Google började för en tid sedan skicka ut funktionen Call Screen till sina egna Pixel-mobiler. Nu har en dold funktion hittats i Call Screen! 

Den här funktionen låter dig med hjälp av Google Assistent bara trycka på vad du ska säga till den personen som Google Assistent pratar med. Du hör således inte vad personen säger, däremot skriver Google Assistent allt som personer säger på displayen.

Nu har det däremot kommit fram att man kan trycka på valfri volymknapp för att höra vad personen på andra sidan säger utan att personen hör dig. Google har än så länge bara skickat ut funktionen till sina egna Pixel-mobiler.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...