Dold funktion hittad i Google Call Screen

Google började för en tid sedan skicka ut funktionen Call Screen till sina egna Pixel-mobiler. Nu har en dold funktion hittats i Call Screen! 

Den här funktionen låter dig med hjälp av Google Assistent bara trycka på vad du ska säga till den personen som Google Assistent pratar med. Du hör således inte vad personen säger, däremot skriver Google Assistent allt som personer säger på displayen.

Nu har det däremot kommit fram att man kan trycka på valfri volymknapp för att höra vad personen på andra sidan säger utan att personen hör dig. Google har än så länge bara skickat ut funktionen till sina egna Pixel-mobiler.

 

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!