Google

Google Chrome uppdateras med ny, betydelsefull funktion

Google har så sakta börjat skicka ut en ny uppdatering till Chrome som ger webbläsaren en förbättrad användarupplevelse. 

Den senaste uppdateringen för Google Chrome kommer skydda dig mot så kallade Drive-By-Downloads. Det betyder att de sajter som i nuläget hämtar hem olika saker när du går in på dessa automatiskt inte kommer kunna göra det i fortsättningen utan din tillåtelse. Uppdateringen rullas ut löpande.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...