Google

Google jobbar på Face ID för Android Q

I början av maj kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp Android Q. Nu har lite info om det nya systemet läckt ut på nätet!

Det har nyligen framkommit att Android Q kommer skeppas med upplösning med ansiktet. Det sägs nämligen att Google håller på att jobba på en funktion som kommer göra det möjligt att låsa upp din Android Q-enhet med hjälp av ansiktet. Det här betyder förhoppningsvis att Pixel 4-mobilerna kommer få 3D Face Unlock.

Mer info kring funktionen hittar ni här!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...