Google

Google ser ut att satsa stenhårt på Maps framöver

För några år sedan köpte Google upp Waze och äger sedan dess både Waze men också sin egna GPS Google Maps. 

Nu har det inkommit spekulationer om att Google kan komma att satsa mer på Maps än på Waze i framtiden. Google introducerade nyligen en funktion i Maps som visar fartbegränsningar samt eventuella fortkameror.

Jag tror däremot det kommer dröja ett bra tag innan Google kommer byta ut Waze helt och hållet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...