Ny, välgjord konceptvideo har skapats på Samsung Galaxy S10

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa de nya flaggskeppen Galaxy S10 och S10+. 

Nu har en ny konceptvideo skapats på Galaxy S10 och S10+. Vi ser att bägge enheter kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Något de bägge också har gemensamt är edge-panelen på framsidan.

När det kommer till framsidan så ser vi även att Galaxy S10 fått en kamera på framsidan medans Galaxy S10+ fått dubbla kameror på framsidan. Det återstår att se vilka specifikationer dessa kameror kommer få.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!