Samsung

Rykte: Samsung Galaxy Note 10 får 5G och 7nm- processor

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i augusti där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 10. Redan nu har det börjat spekuleras om enheten från Samsung!

Det sägs att endast en version av Samsung Galaxy S10 kommer få stöd för 5G. Det ser däremot ut som att Samsung Galaxy Note 10 kommer levereras med stöd för 5G. Utöver det ser det ut som att Note 10 kan komma att bli den första enheten från Samsung med ett 7nm-chipp då det ser ut som att Galaxy Note 10 kommer få chippet 9825, något som kan jämföras med Galaxy S10 som kommer få chippet Exynos 9820.

Det finns gott om tid kvar för spekulationer, därför bör dessa uppgifter tas med en rejäl nypa salt.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...